PDA

View Full Version : Fetva Kur'an Hadis ve Risale-i Nur Platformu - Nurulenvar.com


admin
01-15-2015, 09:10 PM
İnternet Sitesinin Adı : http://www.nurulenvar.com (http://www.nurulenvar.com/)

Site Konusu - Site Başlığı : Fetva Kur'an Hadis ve Risale-i Nur Platformu - Nurulenvar.com

Site Sloganı : Burada Her Suale cevap verilir

Etiketler : Helal - Haram, Fetva, Hadis, Nur cemaati (http://www.nurulenvar.com/), Osmanlıca, Havas, Bediüzzaman (http://www.nurulenvar.com/),

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : Temmuz 2012

Site Hakkında Açıklamalar : Ekonomi, hayat, ibadet, aile ve ahlak konularına dair birbirinden değerli fetvalar Nurulenvar.com sitesinde sizleri bekliyor. Helal mi haram mı konusunda ikileme düşenler, sitedeki helal - haram kategorisinden merak ettiği konu hakkında bilinçlenebilir.

Dini konulara binaen aklınıza takılan her türlü suale, Nurulenvar.com adresi sayesinde yanıt alabileceksiniz.

Sitede Kur'an-ı Kerim, Hadis ve Risale-i Nur paylaşımları da bulunabilecektir.

Osmanlıca (http://www.nurulenvar.com/kategori/osmanlica/) atasözleri, Osmanlıca hikayeler, Osmanlıca isimler, Osmanlıca şiirler, Osmanlıca kursları hakkında bilgiler ve çok daha fazlası Nurulenvar.com adresinin Osmanlıca adlı kategorisinde kendine yer bulmuştur.

Nurulenvar.com sitesinde yer alan İNDİR kategorisi sayesinde; ilahi, kitap, program, sure ve osmanlıca kaynakları bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Sitenin en popüler bölümlerinden birisi de "FETVA SOR" bölümüdür. Aklınıza takılan her türlü konu hakkında bu bölüme bağlanarak sualinizi iletebileceksiniz. Sayfadaki ilgili formu doldurarak sualinizi kolayca sorabilirsiniz. Soracağınız tüm sualler en geç 72 saat içerisinde yanıtlanmış olacaktır.