PDA

View Full Version : Kadıköy Erkek Öğrenci Yurtları


admin
02-27-2015, 02:36 AM
Web Site İsmi : http://www.kadikoyakademiyurdu.com (http://www.kadikoyakademiyurdu.com/)

http://www.kadikoyakademiyurdu.com/wp-content/uploads/2015/02/akademi-logo-21.png

Web Sitenin Konusu - Alanı - Başlığı : Kadıköy Erkek Öğrenci Yurtları

Etiketler : Maltepe Erkek Öğrenci Yurtları (http://www.kadikoyakademiyurdu.com/marmara-universitesi-goztepe-kampusu/), Kadıköy Akademi Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu, Kadıköy Erkek Öğrenci Yurtları, Üsküdar Erkek Öğrenci Yurtları (http://www.kadikoyakademiyurdu.com/marmara-universitesi-haydarpasa-kampusu/), Erkek Öğrenci yurdu

Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : Haziran 2014

Site ile alakalı Açıklama ve tanıtım mesajı : Özel Kadıköy Akademi Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu, öğrencilerine son derece geniş imkanlarla konaklama hizmeti sunmaktadır. Konaklama hizmetinin yanı sıra öğrencilerin iyi vakit geçirmesi için, çok çeşitli etkinlikler de yine Kadıköy Akademi Erkek Öğrenci Yurdu tarafından düzenlenmektedir. Tekne turları, eğlence geceleri, paintball ve futbol gibi oyun turnuvaları ile çok daha fazla etkinlikten öğrenciler yararlanabilecektir.

Kadıköy Erkek Öğrenci Yurtları (http://www.kadikoyakademiyurdu.com/kadikoy-erkek-akademi-yurdu/) içerisinde sınırsız internet, uydu tv, 24 saat sıcak su, günlük oda temizliği imkanları da mevcuttur. Her sabah açık büfe kahvaltı ile öğlen ve akşam yemekleri öğrencilere ücretsiz olarak verilmektedir. Geniş etüd salonları, donanımlı revir, 7 gün 24 saat güvenlik yine yurtta bulunan imkanlardan bazılarıdır.

Kadikoyakademiyurdu.com adlı internet adresini ziyaret edenler, buradan yurdun odalarına dair fotoğraflara da gözatabilir. Ayrıca yemekhaneden ve yurdun çeşitli bölümlerinden bolca fotoğrafa sitedeki Galeri sayfası vasıtasıyla ulaşma fırsatı elde edilebilecektir.