PDA

View Full Version : Bilim Forumu - Bilimduragi.com


admin
02-27-2015, 04:50 PM
Site adı : www.bilimduragi.com (http://www.bilimduragi.com)

Site başlığı : Bilim Forumu - Bilimduragi.com

Sitenin kayıt edilmiş olduğu tarih : Şubat 2015

Site ile alakalı Tanıtım mesajı : Bilimduragi.com adı altında faaliyetlerine başlayan Türkiye'nin Bilim forumuna hoşgeldiniz. Site aracılığı ile Fizik, Nano teknoloji, Uzay, insanoğlu, araştırma geliştirme, inanış ve benzeri birçok konu hakkında birbirinden değerli paylaşımlara ulaşma fırsatı bulabilirsiniz.

Bilim (http://www.bilimduragi.com/) meraklısı olanlar, bilime dair konuları konuşmak ve tartışmak isteyenler, bilimduragi.com forumlarına üye olabilir. Forum üzerinden, yukarıda bahsi geçen konular ve çok daha fazlası ile alakalı, üyelerle karşılıklı muhabbet edebileceksiniz.

Forum üzerinde Fizik (http://www.bilimduragi.com/) konusu son derece önemli bir yer tutmaktadır. Sitenin Fizik kategorisi içerisinde; Kuantum fiziği, Atom Fiziği, Doğa bilimleri gibi çok sayıda alt kategori ziyaretçilere sunulmuştur.

Alternatif enerji kaynakları, Astrofizik, Evren, Uzaylılar ve Güneş Sistemi ile ilgili paylaşımlar ise sitedeki Uzay (http://www.bilimduragi.com/) kategorisinde bulunabilecektir.

Bilime ilgi duyan, bilim hakkında yeni bilgiler edinmek ve insanlarla bilim konuşmak isteyen herkesi, Bilimduragi.com adresine davet ediyoruz.