PDA

View Full Version : Cabani.com.tr - Online Ayakkabı Satış Mağazası


admin
02-27-2015, 05:01 PM
http://www.cabani.com.tr/images/uygulama/logo.png

Web Site İsmi : www.cabani.com.tr (http://www.cabani.com.tr)

Site Başlığı : Cabani.com.tr - Online Ayakkabı Satış Mağazası

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Nisan 1999

Site Tanıtımı : Cabani.com.tr adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren online ayakkabı satış mağazasına hoşgeldiniz. Site aracılığı ile birbirinden kaliteli Cabani (http://www.cabani.com.tr/) marka ayakkabılardan satın alma fırsatı bulabilirsiniz.

Site içerisinde erkek ayakkabı (http://www.cabani.com.tr/erkek-ayakkabi-modelleri) ve bayan ayakkabı (http://www.cabani.com.tr/bayan-ayakkabi-modelleri) adı altında iki ayrı ayakkabı satış sayfası hazırlanmıştır. Bayan ayakkabı sayfasında; günlük bayan ayakkabılar, sneaker, bot, çizme, topuklu ayakkabı, babet ve sandelet gibi alt bölümler görebileceksiniz. Erkek ayakkabı sayfasında ise; klasik erkek ayakkabıları, günlük ayakkabılar ve botlar sizleri bekliyor olacak.

Cabani.com.tr sitesi ziyaretçileri, ayakkabı (http://www.cabani.com.tr/) dışında çeşit çeşit çanta, parfüm ve benzeri aksesuarlardan da satın alabilecektir.

Cabani ayakkabı firmasının Türkiye'nin dört bir yanında çok sayıda mağazası bulunmaktadır. Bu mağazaların adresleri ve iletişim bilgilerine ulaşmak için, cabani.com.tr adresinde yer alan "Mağazalarımız" bölümüne bağlanabilirsiniz.

Herkese keyifli alışverişler diliyoruz.