PDA

View Full Version : Hacumreizmir.com - 5 Yıldızlı Umre Turları


admin
02-27-2015, 09:06 PM
Web Site İsmi : http://www.hacumreizmir.com (http://www.hacumreizmir.com/)

Site Başlığı : Hacumreizmir.com - 5 Yıldızlı Umre Turları

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Temmuz 2014

Site Tanıtımı : En uygun fiyatlarla umre yapmak istiyorsanız, Hacumreizmir.com isimli internet adresini ziyaret edebilirsiniz. Her bütçeye uygun umre turları, firma tarafından müşterilerine sunulmaktadır. Site üzerinden; beş yıldızlı Umre Turları (http://hacumreizmir.com/5-yildizli-umre-turlari/), dört yıldızlı umre turları, yürüme mesafesi umre turları ve 7-24 servisli umre turları gibi çeşit çeşit turlar ile alakalı bilgi alabileceksinz.

Hacumreizmir.com adresine girenler, umre turlarının yanı sıra Hac Turları (http://hacumreizmir.com/portfolio/hac-organizasyonu/) ve Kudüs turları hakkında da bilgi toplayabilir. Hac ibadetinizi son derece ekonomik fiyatlarla yerine getirmeniz mümkün olabilecektir.

Kudüs'te cuma namazı kılmak isteyenler, unutulmaz bir Küdus ziyaretinde bulunmayı arzu edenler hemen Hac Umre İzmir adresine girerek firma ile irtibat sağlayabilir. Hac, umre ve Kudüs turları ile alakalı merak ettiklerinizi öğrenmek için hemen 0232 373 04 34 numaralı telefonu arayınız veya hacumreizmir.com sitesine bağlanınız.