PDA

View Full Version : Hirdavatplaza.com.tr - En Kaliteli Hırdavat Malzemeler


admin
02-27-2015, 09:25 PM
İnternet Sitesinin Adı : http://www.hirdavatplaza.com.tr (http://www.hirdavatplaza.com.tr/)

Site Konusu - Site Başlığı : Hirdavatplaza.com.tr - En Kaliteli Hırdavat Malzemeler

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : 1 Ağustos 2013

Site Hakkında Açıklamalar : Hırdavat (http://www.hirdavatplaza.com.tr/) malzemeleri satın almak istiyorsanız tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Hirdavatplaza.com.tr adı altında 2013 yılının Ağustos ayından bu yana yayın hayatını sürdüren internet adresi, ziyaretçilerine en iyi hırdavat malzemelerini sunmaktadır. Siteye hemen giriş yaparak, dilediğiniz hırdavat ürünü kolayca satın alabileceksiniz.

http://www.hirdavatplaza.com.tr/uploads/productsimages/6870_buyuk.jpg

Kaynak makineleri ihtiyaçlarınız için hirdavatplaza.com.tr adresini tercih ediniz. Sitedeki inverter kaynak makineleri (http://www.hirdavatplaza.com.tr/kategori/kaynak-makineleri/inverter-kaynak-makinalari.aspx) sayfasında, en kaliteli kaynak makineleri kendine yer bulmuştur. Beğendiğiniz ürünü seçerek alışverişinizi saniyeler içerisinde tamamlayabilirsiniz.

http://www.hirdavatplaza.com.tr/uploads/productsimages/4907_buyuk.jpg

Akülü El Aletleri (http://www.hirdavatplaza.com.tr/kategori/elektrikli-el-aletleri/akulu-el-aletleri.aspx) almak için de yine bu siteye bağlanınız. Bosch akülü vidalama makinesi, AEG kırıcı delici matkap, akülü testere, Dewalt darbeli matkap, Makita akülü darbeli somun sıkma makinesi ve çok daha fazlası, sitedeki Akülü El Aletleri sayfasında sizleri bekliyor.

http://www.hirdavatplaza.com.tr/uploads/productsimages/5996_buyuk.jpg

Yeni üyelere özel olarak, 300 Tl ve üzeri alışverişlerde 10 Tl indirim çeki hediyesi bulunmaktadır. 300 Tl ve üzeri alışverişlerde bulunan tüm üyeler için ise, kargo ücreti firma tarafından karşılanmakta ve kargolar 1 ila 3 gün içerisinde adresinize takdim edilmektedir. Herkese keyifli alışverişler dileriz.

http://www.hirdavatplaza.com.tr/uploads/productsimages/06f8206d-73e8-4efe-a869-06506102bdbeBosch%20PSR1080LI%20Ak%C3%BCl%C3%BC%20 Vidalama.jpg