PDA

View Full Version : Tesettür Giyim İçin ugurgiyim.com'dan Modayı Yansıtan Öneriler


admin
03-01-2015, 06:57 PM
Tesettür Giyim İçin ugurgiyim.com'dan Modayı Yansıtan Öneriler

2015 yılı, Tesettür giyim trendleri son derece modern ve şık bir çizgide karşımıza çıkıyor. Oksit Sarısı bu yılın en moda rengi. Oksit sarısının, siyah ile birleştiği kombinlerin sayısı oldukça fazla. Bu yıl tesettür giyimin en moda trendi, alt giyim, üst giyim kontrast kombinler.

Siparişlerde başörtüsü ve etekler aynı renkten seçilirken bluzlar ya da tuniklerde bunun kontrası tercih ediliyor. Tesettür abiye elbise (http://www.ugurgiyim.com/) ve dantel detaylar bu yılın en moda tercihleri. Tunik ve bluzlarda da dantel detaylara sıkça rastlanıyor.

Tesettür giyimin en moda (http://www.ugurgiyim.com/) kombini siyah tunik, beyaz pantolon kombini, dantel detaylarla oldukça şık bir görüntü yaratıyor. Abiye elbiselerde Osmanlı desenlerine yer verilmesi ve gold rengin ağırlık kazanması göze çarpan 2015 Tesettür modası trendleri arasında.
Osmanlı motifleri bu senenin en moda rengi marsala kırmızısının tesettür giyime de sirayet etmesini sağlıyor. Ayrıca Osmanlı motiflerinin zenginliği tunik ve elbiselerde de çok şık detaylar olarak karşımıza çıkıyor. Fuşya da bu senenin en moda renklerinden biri.

Abiye elbiseler de bir başka göze çarpan özellik, siyah kombinlerin gold detaylarla süslenmesi. Gold ve siyahın uyumu her zamanki gibi tartışılmaz ve Tesettür giyimde de oldukça şık duruyor. Elbette başörtülerinde de gold detaylı baskılar da modaya hâkim. Başörtülerde gold detayı gündüz kombinlerinde oksit sarısı ile yer değiştiriyor. Her türlü bayan giyim ürünün bulabileceğiniz www.ugurgiyim.com 'u ziyaret etmeyi unutmayın.