PDA

View Full Version : Dil Terapisi


admin
07-27-2013, 04:39 AM
Dil Terapisi

Kekemelik, artikülasyon, dil tembelliği, hızlı konuşma gibi sorunlarla ilgili olarak yapılan konuşma terapilerini içeren farklı yapılarda teknikleri içeren yöntemler bütünüdür. Dil terapisi Kekemer İletişim ve Konuşma Bozuklukları Merkezi olarak bünyemizde mevcut olan konuşma çalışmalarıdır.

Dil terapisi (http://www.dilterapisi.gen.tr) görülen konuşma sorunun misal özenti ile başladığının tespitiyle o kişinin terapi gören bireyin hayatından kısa bir süreliğine de olsa uzaklaştırılması yada terapi süresince bu özenti kaynağının ortadan kaldırılması ile de alakalı bir başarı sürecidir. Bu ve bunun gibi detaylı bilgileri elde edebileceğiniz www.dilterapisi.gen.tr (http://www.dilterapisi.gen.tr) adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Dil terapisi ve içerdiği sorunlardan nasıl kurtulabileceğinizi, birebir uygulanan dil ve dudak terapilerini içeren konuşma egzersizleriyle hece çalışmalarıyla kekemelik noktasında uzmanlaşan eğitmenlerimiz ile takılmalar, harf hataları, dil tembelliği gibi yaşanan sorunların çok kısa sürelerde bireysel uygulanan terapilerle ortadan kalktığını ve akıcı konuşma düzeyine geçtiğinizi göreceksiniz.

Dil terapisi ile düzelebilen problemler kendiliğinden geçebilecek bir yapıya sahip olmadığı için çözüm olabilecek konuşma egzersizleri ile ancak çözülebilen akıcı konuşma bozukluklarıdır. Bu sebeple kekemelik gibi oturmuş konuşma alışkanlıkları sistemli bir terapi sürecinden sonra ortadan kalkabilmektedir.

Terapi gruplarının ardından konuşma esnasındaki takılmaların geçmesi veya harflerdeki farklı seslerin ortadan kalkmasıyla sorun tam olarak ortadan kalkmış sayılmamalıdır. Bundan dolayı, kontrol seansları ile de 12 aya varan süreçlerde sizlerin sorun olsun olmasın yanınızda olmaya devam ediyoruz. Merkezimizle ilgili detayları bulabileceğiniz dilterapisi.gen.tr sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Konuyla ilgili daha farklı konulara ulaşabilmek adına sitemize giriş yapabilir ve bizlerle hemen iletişime geçebilirsiniz.


İletişim Kanalları :

Web : www.dilterapisi.gen.tr (http://www.dilterapisi.gen.tr)
Telefon : 0 212 552 83 83
GSM : 537 380 36 80
Açık adres : Şirinevler Mah. Eski Londra asfaltı . No: 17/ D1 Şirinevler / İstanbul
E-Posta : bilgi @ kekemer.com