Kivrak bir Forum  

Go Back   Kivrak bir Forum > Kivrak Forumları > Web Site tanıtımları
FAQ Community Calendar Today's Posts Search

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-24-2015, 09:50 AM
admin admin is offline
Administrator

Default Kingdom Online Turnuvaları Başlıyor

Kingdom Online Turnuvaları Başlıyor

Selamun Aleyküm

Arkadaşlar daha önce Kingdom Online Turnuvaları ile ilgili bir yazı paylaşmştım aslında ama şimdi adamlar yeni duyuru geçmişler turnuvalar başlıyor diye. Yine kısa bir özet geçeyim sistemle ilgili. Turnuvaya katılmak için oyun içerisinden 4 kişi bulup kışla savaşı takımı kuruyorsun, sonra takımınla maçlara giriyorsun. Maçlara girdikçe puan alıyosun. Haftalık olarak sıralamaya bakıyorlar. Eğer takımla sıralamada ilk 16'da isen turnuvaya katılıyorsun. Sistem aslında kolay ve başarılı. Turnuvada da kazanınca oyun içi hediyeler kazanıyorsun.

Bir de adamlar her hafta düzenlenen turnuvaların sıralamarına giren takımları aylık finallerde karşılaştırıyorlar. Eğer burada takım olarak Birinci olursan ekstra ödüller kazanıyorsun. Şu an için ödüller belli değil ama Knight Online için düzenlenen turnuvaların ödüllerine baktığımda tahminimce her aylık turnuvada para ödülü veya oyuncu ekipmanları vereceklerdir. Tabi her takım üyesine bu ödüller.

Ben Gadd4r diye bir takım oluşturdum Veru sunucusunda. Takımda şu an 3 kişi var ama mücadeleler 4 kişi ile yapılıyor. Eğer hali hazırda oynayan varsa yada oynamak isteyen varsa JessieJames karakterine pm atsınlar, takıma alayım. Eğer ilk defa başlayacak olanlara her türlü yardımda bulunurum.

Turnuva ile ilgili açtıkları forum konusuna buradan bakabilirsiniz.

JessieJames - Veru

Posting Rules