PDA

View Full Version : İlahi Dinle


admin
01-15-2014, 09:21 PM
İlahi Dinle

İlahi (http://www.ilahidinle10.com/)sitelerin çoğalması son gunlerde iyice arttığını görmekteyiz ilahi artık insanların en çok dinlediği bir müzik tarzı olmuştur ve hergün bir ilahi sitesi açılmaktadır ziyaretçiler tabiki bu ilahi siteleri içerisinde en iyisini seçecekleri bir gerçek olduğunu bilmenizi isterim değerli ziyaretçilerimiz.

İlahi nin kelime anlamına baktığımızda insanoğlunun Allah cc karşı hisettiği aşkı entrumanlar eşliğinde eğlenceli hale getirmektir. Ortama baktığımızda ilahiler en çok peygamber efendimize atfen yazılmış olduğunu görmekteyiz bu da demek oluyorki müslümanlar efendimizi sevgisinden dolayı notalara döktüklerini görmek tabiki bizleri mutlu etmektedir.

Google uzerinden ilahi dinle (http://www.ilahidinle10.com/) yazdığınızda bir site göreceksiniz ismi ie ilahidinle10.com 2.sıradadır siteye girdiğinizde sizleri gayet sade bir site karşılayacak sitede scrpt yuklenmiş olup başka hiçbir sitede bulamayacağınız oldukça hoş bir scrpttir.

İlahi dinlerken insan kendisini çok rahatlamış hisseder adeta kendisini rahatlamış kendine gelmiş Allah ve Peygambere olan aşkı bir kat daha artmış gözukmektedir. İlahi sanatçıları (http://www.ilahidinle10.com/) nda bazı mihenke taşları vardır ilahi dediğinizde ilk olarak o isimle akla gelmektedir mesela bu isimler sedat uçan,dursun ali erzincanlı,abdurrahman önül,gibi isimler akla gelmektedir web sitemizde genellikle bu isimlere yer verdiğimizin müjdesini size vermekten mutluluk duyarız.