Kivrak bir Forum  

Go Back   Kivrak bir Forum > Kivrak Forumları > Web Site tanıtımları
FAQ Community Calendar Today's Posts Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-15-2014, 09:21 PM
admin admin is offline
Administrator
 
Join Date: May 2013
Posts: 3,793
Default İlahi Dinle

İlahi Dinle

İlahi sitelerin çoğalması son gunlerde iyice arttığını görmekteyiz ilahi artık insanların en çok dinlediği bir müzik tarzı olmuştur ve hergün bir ilahi sitesi açılmaktadır ziyaretçiler tabiki bu ilahi siteleri içerisinde en iyisini seçecekleri bir gerçek olduğunu bilmenizi isterim değerli ziyaretçilerimiz.

İlahi nin kelime anlamına baktığımızda insanoğlunun Allah cc karşı hisettiği aşkı entrumanlar eşliğinde eğlenceli hale getirmektir. Ortama baktığımızda ilahiler en çok peygamber efendimize atfen yazılmış olduğunu görmekteyiz bu da demek oluyorki müslümanlar efendimizi sevgisinden dolayı notalara döktüklerini görmek tabiki bizleri mutlu etmektedir.

Google uzerinden ilahi dinle yazdığınızda bir site göreceksiniz ismi ie ilahidinle10.com 2.sıradadır siteye girdiğinizde sizleri gayet sade bir site karşılayacak sitede scrpt yuklenmiş olup başka hiçbir sitede bulamayacağınız oldukça hoş bir scrpttir.

İlahi dinlerken insan kendisini çok rahatlamış hisseder adeta kendisini rahatlamış kendine gelmiş Allah ve Peygambere olan aşkı bir kat daha artmış gözukmektedir. İlahi sanatçıları nda bazı mihenke taşları vardır ilahi dediğinizde ilk olarak o isimle akla gelmektedir mesela bu isimler sedat uçan,dursun ali erzincanlı,abdurrahman önül,gibi isimler akla gelmektedir web sitemizde genellikle bu isimlere yer verdiğimizin müjdesini size vermekten mutluluk duyarız.
Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:10 PM.


Kivrak.net Forumlari
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.