|
|||
|
|||
Biobaby Pişik kremi
Biobaby Pişik kremi
Herkese iyi günler dilerim. Benim bebeğim 11 aylık ve çok hassas bir cildi var. İnanın belki de bizim kadar bebeğinin altını sık değiştiren başka bir aile yoktur. Kullandığımız bez çok da kaliteli ve ıslak tutmadığı halde bir çok pişik kremi denedim. Her pişik olduğunda. Ama geçen gün internette araştırırken Biobaby pişik kreminin pişiğe çok iyi geldiğini ve her bez değişiminde kullanılırsa pişiği tamamen ve kalıcı bir şekilde önlediğini okudum. Biobaby ürünlerine de güvenirim zaten. Gerek şampuanı gerek bezleri hep biobaby. diğerleri alerji yapıyor. Biobabyi dün aldım ve kullanmaya başladım. İnanın bir günde bile faydasını gördüm. Bebeğimin poposu ilk doğduğu günkü gibi yumuşacık. Artık bebeğim altını açtığımda huysuzlanmıyor. Gece uykuları bölünmüyor rahat rahat uyuyabiliyor. Bebeğimin huzurla uyumasını izlemek kadar güzel bir duygu yok bu dünyada. Biobaby pişik kremini herkese kesinlikle tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Memnun kalacağınızdan yüzde yüz eminim. Sağlıklı günler dilerim J Biobaby.com.tr bebek ürünleri |
|
|